G.West-Logo_Vit

Palvelumme

Rakennuspalvelu G.Westillä on laajasti osaamista rakennusalan eri sektoreilta. Yritys on erikoistunut teollisuusrakentamiseen, teollisuuden saneeraus- ja korjaustöihin sekä liike- ja toimistorakentamiseen. Yritys tarjoaa myös talonrakentamiseen ja rakennuskorjauksiin liittyviä palveluita.

Hoidamme monenlaiset saneeraushankkeet puolestasi. Toimimme aina asetusten, turvaohjeiden ja lakisääteisten määräysten mukaisesti – varmasti ja luotettavasti.

G.West-Saneringsbyggnad

Lähdemme aina liikkeelle asiakasyrityksemme yksilöidyistä tarpeista ja etsimme yhdessä parhaan ratkaisun niihin.

Teollisuuden rakennukset koostuvat monista eri toiminnoista, joiden tulee sopia saumattomasti saman katon alle. Toiminnalliset edellytykset asettavat lähes poikkeuksetta korkeat vaatimukset teollisuusrakentamiselle. Kyse voi olla esimerkiksi siitä, miten rakennus mitoitetaan kattoon asennettavia järjestelmiä varten, miten kokoonpanolinjastot toteutetaan ja miten varmistetaan, että paloturvallisuus- ja energiatehokkuusvaatimukset täyttyvät. Ammattitaitoinen tekninen suunnittelumme yhdistettynä rakennussuunnittelu- ja rakennusosaamiseemme takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväiset asiakkaat.

G.West-Industribyggnad

Rakennamme kaikenlaisia ​kohteita ja tarjoamme myös konsultointipalveluita. Toteuttamiimme hankkeisiin kuuluu mm. uudistuotantoa, julkisia rakennuksia, teollisuushalleja, asuntorakennuksia ja vaativia korjauskohteita. Esimerkkejä valmistuneista hankkeistamme löydät ohessa.

Rakennuspavelu G. Westillä on osaamista, kokemusta ja kykyä hallita rakennusprojektia ideasta toteutukseen. Ota rohkeasti yhteyttä rakennuskohteesi suunnitteluvaiheesta riippumatta! Yhdessä teemme visiostasi totta.

G.West-Nybyggnation

Onko sinulla hanke, johon etsit tekijää?

Rakennuspalvelu G.Westillä on laaja osaaminen ja kokemusta monenlaisista rakennusprojekteista. Tarjoamme erilaisia ratkaisumalleja ja tarvittaessa räätälöimme toteutuksen juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

G.West-Ikon