G.West-Logo_Vit
G.West-Ikon

Rakentamisen
kärkikaartia

Rakennuspalvelu G.West on erikoistunut teollisuusrakentamiseen,
teollisuuden saneeraus- ja korjaustöihin sekä liike- ja toimistorakentamiseen.

Rakennuspalvelu G.West

Rakennuspalvelu G. West on osa GW-konsernia. Konsernimme tuen ja laajan osaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan ja räätälöimään laajojakin hankkeita asiakkaidemme tarpeisiin.

G.West - Saneringsbyggnad_Ikon

Saneeraukset

Rakennuspalvelu G. West hoitaa monenlaiset saneeraushankkeet. Saneeraukset vaativat asianmukaista ammattitaitoa sekä oikeaa konekantaa. Toimimme kaikkien asetusten ja lakisääteisten määräysten mukaisesti – varmasti ja luotettavasti.

G.West - Industribyggnad_Ikon

Teollisuusrakentaminen

Rakennuspalvelu G. West rakentaa teollisuushalleja ja erilaisia tuotantotiloja. Yhteistyömme alan suurten toimijoiden kanssa mahdollistaa räätälöityjen ratkaisujen toimittamisen teollisuuden eri tarpeisiin.

G.West - Nybyggnation_Ikon

Uudisrakentaminen

Rakennuspalvelu G. West tarjoaa tasokkaita ​​ratkaisuja kaikentyyppisiin uudisrakennuksiin. Rakennamme mm. rivitaloja, omakotitaloja, palvelutaloja ja tuotantotiloja – myös täysin avaimet käteen -periaatteella.

Suunnittelusta toteutukseen

Osaamisemme kattaa rakennusalaa laajasti. Yrityksemme on erikoistunut teollisuusrakentamiseen, teollisuuden saneeraus- ja korjaustöihin sekä liike- ja toimistorakentamiseen. Yrityksemme tarjoaa myös talonrakentamiseen ja rakennuskorjauksiin liittyviä palveluita.

Tavoitteet

Tavoitteemme on rakentaa ja luoda kestäviä tiloja seuraavalle sukupolvelle. Haluamme vakiinnuttaa asemamme yhtenä johtavista, kansallisista rakennusalan yrityksistä ja vahvistaa osaamistamme ja verkostoamme edelleen. Panostamme kestävään kehitykseen meidän kaikkien yhteiseksi eduksi.

Laatu ja luotettavuus

Takaamme laadun ja luotettavuuden kaikessa toiminnassamme. Olemme perheyritys, jolle on kunnia-asia varmistaa ammattitaitoinen ja sujuva palvelu projektin joka vaiheessa. Meillä on alan parhaat työntekijät, koska arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan kehitykseen.

Asiakaspalvelu

Näytämme tietä parempaan palveluun alallamme. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Haluamme olla turvallinen ja luotettava kumppani kaikille asiakkaillemme.

G.West-Ikon

Rakennuspalvelu G.West lyhyesti

Rakennuspalvelu G.West on toiminut vuodesta 1998. Perustettaessa yrityksen palveluksessa oli kuusi henkilöä. Yritys on vuosien varrella kasvanut merkittäväksi alan toimijaksi. Yrityksellä on laajasti osaamista rakennusalan eri sektoreilta. Rakennuspalvelu G.West on erikoistunut teollisuusrakentamiseen, teollisuuden saneeraus- ja korjaustöihin sekä liike- ja toimistorakentamiseen. Yritys tarjoaa myös talonrakentamiseen ja rakennuskorjauksiin liittyviä palveluita.

Yhteistyö-kumppaneitamme

Me Rakennuspalvelu G.Westillä haluamme hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla kaikkia pitkäaikaisia ja hedelmällisiä asiakas- ja kumppanuussuhteitamme. Täältä löydät yhteistyökumppaneitamme vuosien varrelta.

Onko sinulla hanke, johon etsit tekijää?

Rakennuspalvelu G.Westillä on laaja osaaminen ja kokemusta monenlaisista rakennusprojekteista. Tarjoamme erilaisia ratkaisumalleja ja tarvittaessa räätälöimme toteutuksen juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

G.West-Ikon